torstai 4. helmikuuta 2016

voi kökön kökkö!

Ei voi olla kukaan näin saamaton bloginsa suhteen!
Viikko on mennä vierähtänyt, sitä minä en oikein tiedä mihin.

Pari rinsessoista oli yhden päivän täällä hauskuuttamassa minua, paha halivajekin tuli hoidettua siinä ihan huomaamatta kun vähän väliä jompi kumpi oli suloisesti syliin kiipeämässä.
Ikävä taisi olla molemminpuolinen, hetkeen kun ei taas olla nähtykään.


 Siitä pusupuolesta onkin sitten pitäneet huolen miniän karvakorvt.
Näistä on tullut työläisiä, ovat  vuoropäivinä miniän matkassa, mikäs sen mukavampaa kun ovat töihin tervetulleita -ja minähän otin ohjelmaan päivälenkittämisen. Tai siis oikeastaa koirat taitavat lenkittää mumua. Hyvä syy potkia itsensä liikkeelle kun ei aina oikein tiedä mihin suuntaan sitä lähtis. Ensimmäinen lenkkikaveri oli Dumle, tämä koiruus on se näyttelymenestyjä.


Eilen oli vuorossa poikansa Basti, tämä on se mun "mökkikoirani" joka on kesäisin ollut rinsessojen kanssa Lillassa -ei usein, mutta kumminkin. Nyt tehtiinkin lenkki Lillaan, päästin koiran irti heti kun oltiin alueella ja voi sitä riemua! Tehtiin lumityöt ja jatkettiin matkaa, ennen toista porttia Basti kurvasi suoraan systerin pihaan ja katsoi mua kysyvästi,että tännekö nyt, minä tuumasin, että juu, mennään me sinnekin lumityöt tekemään. Ihana koiruus ♥ (kaikki nämä on ihania!)


Lillassa on kaikki hyvin - kevättä odotellessa tulee vain poikettua pikaisesti, ei voi edes kaffetta keitellä kun vesipullokin on umpijäässä. Mutta eiköhän sekin asia korjaannu kun kelit lämpenee ja aurinko alkaa tehdä tehtävänsä.


Siihen asti vain kärvistellään ja katsellaan, että olishan noille karvoille kiva hetkeksi kellahtaa...mutta kun ei tarkene.


 Siellä ne mökkeröiset sinisessä hetkessä kesää odottelee, nekin.


 Kotona ei mitään ihmeellistä.
Eteiseen on pikkirikkiriikkisen tulossa muutosta kun joku asia taas lähti lapasesta....
Mutta siitä sitten lisää. Pikapuoliin, luulen.


 Näin täällä. Sukkaa pukkaa edelleenkin, jos joku tuntee käsittämätöntä tarvetta vetää polvimittaisia sukkia jalkaansa, mutta huomaa, ettei omista sellaisia, niin otapa yhteyttä, täällä tulee yli oman tarpeen ☺ -kuvan valkoiset on varattu, muut vapaana ja lisää tulee.


 Ja tuota...anteeks kun olen niin laiska täällä blogin puolella...mutta kurkkaa tuonne instan puolelle, sinne tulee vähän tiiviimmällä tahdilla. "karvaturrieita" ja muutakin. (@pepi_nelli)


Hei taas ja kivaa loppuviikkoa!

18 kommenttia:

 1. Porontaljan päällä tarkenee

  Tulipa noista Lillan turkiksista mieleen, että jos siellä olisi porontalja, sen päällä tarkenisi jopa istua.

  Oliskohan siellä etelässä kokonaisia taljoja myynnissä. Kalastustarvikeliikkeissä voisi olla pilkkijöille taljasta tehtyjä istuinalustoja.

  Ihan lämmittää vaikka lumessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä noillakin hetken istuu, vaan mitäpä sitä jääkylmässä pirtissä :D - kunhan pysyvästi päästään plussalle niin sit!

   Porontaljat onkin ihan omaa luokkaansa, on kokemusta niin pororeestä kuin valjakkoajeluilta sekä nuotiokahvipsikoilta issikkavaelluksella! Mulla on hyviä kokemuksia ja muistoja paljon Lapin talvesta :)
   ( eli olen hyvin valikoiva talvesta tykkääjä, täällä talvi on harvoin pitkään kunnon lumitalvea mikä olis suotavaa)

   Poista
 2. Täällä toinen laiska... Hyvä, että facessa jaksaa pyöriä!
  Suloisia nuo mummun ulkoiluttajat ;)

  Onneksi huomenna on perjantai!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tainnut olla nyt joka päivälle jotain sellaista ohjelmaa, että ei ole paljon blogi tullut mieleen - ja ihan hyvä välillä näinkin :)

   Noi koirat on ihania, jopa tällaisen kissaihmisen mielestä!

   Poista
 3. On sulla hauskat lenkkikaverit, kyllähän tuollaiaen kanssa tekee lumityöt useammallakin pihalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se voi olla, että talvi loppuu kesken (!!) kun me oikein vauhtiin päästään :D

   Poista
 4. Vois ihanuus noita karvakuonoja, aivan tuli ikävä meidän Minttua vuosien takaa (vanha englannin lammaskoira). Kyllä siellä mammaa viedään joka suuntaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kuule melkoinen vastaanottokomitea ovella vastassa kun menen rinsessalandiaan ❤️ - keskimmäinen rinsessa muuten kutsuuu rotua karvaturrieksi, me on ihmetelty, että mikä siinä partacolliessa on muka niin vaikeaa :D

   Poista
 5. Kiva kun kävitte karvaturrien kanssa kylässä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turrien kanssa tai ilman, kyllä Namusta huolta pidetään :)

   Poista
 6. Suloiset koirat sua lenkittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja pahuksen mukavat ❤️ -nyt tulee taas lenkitauko kun pikkurinsessa tulee tänne flunssaansa potemaan. On se kiva kun voi olla käytettävissä :)

   Poista
 7. On se niin kiva et joku pitää huolen tuosta liikkumisesta :)minull kans tuo "karvainen lapsi" muistuttaa aina aika ajoin.
  Sellaista se on tää mummien elämä ,koululaiset harvemmin on viikolla mut "kirppu" on kun on ollut paljon kipeenä. Eipä oo tekemisen puutetta :)
  Talvista viikonloppua ja toivottavasti aurinkokin näkyy tulee heti eri fiilis .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä me nyt katsellaan my little ponya :) ha pikkunen on onnellinen kun KERRANKIN saa päättää mitä katsotaan! "Sä sitten mummu heti vaihdat toisen ohjelman kun mä haluun" " juu, heti vaihdan" :D

   Nautitaan tästä niin kauan kun nämä vielä tulee vapaaehtoisesti :D

   Poista
 8. Joskus se vaan nyt on sellaista hiljaiseloa. Täällä kaikki jumittaa siitä, että en ehdi milloinkaan kuvaamaan. Tänään tahtoisin yrittää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä jumittaa milloin mistäkin syystä, kuvia on kyllä napsittu, mutta...ei ne vaan täällä näy :D

   Poista
 9. Kivaa hommaa tuo rinsessojen ja koirien hoivaaminen! Minullakin veljen perheeseen tullut rinssien lisäksi yksi nelijalkainen koiravauveli, joten saan minäkin hoitokeikkoja tehdä aika ajoin. Mikäs sen mukavampaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On! hyvä syy suunnata lenkille kun tietää saavansa kaverin mukaan!
   Ja rinsessat on aina tervetulleita tänne, kiva kun voi olla avuksi silloinkin kun joku sairastaa, ei tarvitse kenenkään sumplia töitään :)

   Poista

♥kiitos kiitos kiitos ♥