tiistai 17. marraskuuta 2015

GLOBE HOPE, arvonta ja ...

Täytyy rehellisesti tunnustaa, että en ole ikinä oikein ollut kovin "vihreä".
Siis sillä lailla henkeen ja vereen - tietänette mitä tarkoitan.
Kierrätän kyllä kiltisti kaiken sen mikä on helposti kierrätettävissä, pahvit, lehdet, biojätteen yms.
Mutta jos on viikko, jolloin tulee pelkästään muutama kananmunankuori, niin kyllä ne tahtoo sekajätteeseen mennä...tai tonnikalapurkit...eli on parantamisen varaa.

Mutta yhä enenevässä määrin huomaan kierrättäväni muuta tavaraa, ostan herkemmin uusiotuotteita tai käytettyjä, onneksi on mahdollisuus ihan kotisohvaltakin - ja esimerksi ne mun keräilyeräni, ne LV:n laukut, nekin on kaikki jonkun toisen vanhoja.

Laukkuihin mennäkseni, minä olen just se tyyppi, joka aikaisemmin reissuiltansa mistä milloinkin roudasi kotiin puoli matkalaukullista kenkiä ja laukkuja. Oli niin paljon helpompi kuumina kesäpäivinä tsekata satapäin laukkuja tai sovittaa kenkiä kuin alkaa hikoilemaan sovituskopeissa. 
Jossain kohden tuli herätys, hei haloo, mulla on kahdeksankymmentä paria kenkiä ja kolmekymmentä laukkua. Ainakin. Ja kuitenkin tulee ne tietyt, joita pitää, joista todella tykkää. 
Siinä vaiheessa lähti laukut kuka minnekin, kengät kiertoon, vain ne jäi joita todella käytin.

Tänä päivänä molemmat, niin kengät kuin laukutkin on järkeviä hankintoja. Ja käytössä.

Reilu vuosi sitten oli kuitenkin selkeästi tarvetta sellaiselle pikkuisen isommalle pikkulaukulle, johon menee ne tärkeät pikkutavarat, ei siis se puoli omaisuutta mikä naisilla yleensä kulkee matkassa. Tsekkasin GLOBE HOPEn sivut jälleen kerran, ja ostoskoriin pääsi harmaa KIVI-laukku, joka onkin ollut hintansa väärti ja monessa mukana. helppo heittää fillarin koriin ja jos kori on täynnä saa hihnan niin pitkäksi, että menee turvallisesti olan yli. Muuten tykkään kainalomitasta hihnassa.
Huomasin tosin käytössä, että jos ja kun sinne laukkuun tuuppaa ipadin, niin muulle tavaralle alkaa olla tila kovin vähissä. Arvatkaas löysinkö itseni taas GLOBE HOPEn sivuilta.
Taikina. Nahkataikina. (joka on nyt taas lisätty valikoimaan tilapäisen loppumisen jälkeen!!!)
Voi kuinka monta kertaa kävinkään kuolaamassa. Kunnes sitten...
Siinä ne somasti vierekkäin. Vanha kaveri ja uusi.

 Nyt on Nahkataikina ollut käytössä jonkun aikaa ja täytyy sanoa, että jos joku laukku on vienyt sydämen kertalaakista, niin tämä! Kuinka ihanan pehmeä voikaan olla jo lopettaneen nahkatehtaan ylijäämänahasta tehty, just passelin kokoinen ja kerrassaan mukavan näköinen laukku!

Siinä missä toinen vetää sopuisasti kaiken muun paitsi ipadin, tämä syö melkein mitä tahansa.
Siinä on nyt kulkenut molemmat ipadit, aina matkassa kulkeva "manuaali-kalenteri", puhelin, huulipunat yms pikkusälä, villasukat, sekä jopa kutimet. Aika syöppö siis ☺
 Avaimet ja bussikortti kulkee mukavasti sivutaskussa, joka jää vartalon puolelle.
 Aivan nappi siis! Hihna on samalla lailla säädettävissä kuin tuossa toisessakin. Itse kuljetan melkoisen lyhyenä, kainaloisena.
♥♥ Ja aikamoinen kainaloinen se onkin ♥♥

Alkoikos jonkun muunkin tehdä mieli omaa kainaloista?
Tai jotain muuta kivaa? Hyvä, sillä...
Sain luvan yhteistyön merkeissä GLOBE HOPElta tarjota teille armaat lukijani kaikista tuotteista koodilla  PEPI2015  -10% alennuksen! 
Alennuskoodi on voimassa vuoden loppuun asti!!

Valikoimaa riittää moneen lähtöön ja tarpeeseen tai ihan vaikka vain ilahduttamaan itseään -tai jotakuta toista. Joulukin on lähellä, joten joululahjaksi sopiviin tuotteisiin löytyy oma linkkinsä etusivun palkista.
 Kaikenkaikkiaan koko valikoima on nykyisin suorastaan hämmästyttävän laaja, on kassia ja pussukkaa, kenkää ja sukkaa, essua, korua ja ties mitä. Varmasti monta sellaista tuotetta, joista tulee heti mieleen joku tietty henkilö; "tuo on sopiva juuri hänelle"!
Oma tykästyminen näihin lähti jo vuosia sitten pikku pussukoista, joita oli kiva ostaa lahjaksi ihan extempore - ensimmäisen taisin ostaa kännykälle suojaksi silloin kun ei vielä ollut kaikenlaisia kuoria saatavana. Ja oliskohan merkkikin ollut vielä silloin pelkkä HOPE...?

Käykääpä lukaisemassa GLOBE HOPEn toimintafilosofia TÄSTÄ
- ja tulkaa sitten takaisin tänne, arvonnan pariin!

Sain valita arvontapalkinnon, joka olisi mahdollisimman monelle lukijalleni mieleinen,
ja tässäpä hän: uusi PAKARI-pikkulaukku.
Ei kuitenkaan mikään ihan pieni, koko on 18x20cm.
Värivaihtoehtoja on muutama, mutta pieni leikkimielisyys iski, päädyin tähän vaaleansiniseen ihan sen vuoksi, että elämässä täytyy olla niitä pieniä piristyksiä. Ajatelkaapa kuinka moni pukeutuu juhlissakin silkkaan (pikku)mustaan...laitapa sen piristykseksi värikäs pikkulaukku ♥

Kerro kommentissa mikä valikoimissa oli se tuote, joka vei sinun sydämesi, sillä saat arvan.
Toisen saat linkittämällä arvonnan alla olevalla kuvalla blogisi sivupalkkiin.
Pelkkä "mukana arvonnassa" ei siis edelleenkään riitä...eikä anonyymina voi edelleenkään kommentoida (mutta voit laittaa sähköpostitse osallistumisesi!!)
Ja mikäli sinulla ei ole blogia, johon nimesi linkittyy, niin laitathan sähköpostipostiosoitteen mukaan kommenttiin, varmistetaan näin voittajan nopsa löytyminen!
 Onnea kaikille arvontaan!
Ilmoitan arvontapäivän iltana voittajan, ja odotan mahdollisimman pian yhteystietoja, jotka sitten toimitan eteenpäin GLOBE HOPElle. Palkinto postitetaan sieltä suoraan.

♥♥♥

59 kommenttia:

  1. Iibis oli aikas hauskan näköinen puuhelmineen. Myös Taikina olis kiva, etenkin jos saisi mustalla nahalla.

    Kahdella arvalla mukana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nahkataikinaa on ollut sekä tuo ruskea että musta! Tilapäisesti lienee loppunut kun ei ole sivuilla!

      Poista
  2. Mua viehätti enten Perinne -laukku mustalla pohjalla. Kaikki unkarin armeijan varustesäkeistä tehdyt tuotteet ovat mieluisia, Husbend kyllä tunnisti alkuperän. Tuo Pakari -laukku on kivan mallinen myös ja sun Taikinasi on ihana.Mukana arvonnassa (aion kyllä hiukan anoa erityistoivetta voittaessani ;)

    VastaaPoista
  3. Tämän kokoiselle laukulle olisi tarve, ja ajatus tuotteen takana vielä mieluisampi :) Mille muulle olisi tarjonnasta käyttöä, niin Unicefin kyyhkyheijastimelle. Jos taas pitäisi valita jotain, jolle ei oikeasti ole tarvetta, niin Taikina laukku on cool.

    Yhdellä arvalla mukana :)

    VastaaPoista
  4. Amali vei sydämeni, auts <3
    Aivan ihania tuotteita, jos tili olisi pulleampi, lähtis monta ihanuutta itselle ja rakkaille.
    -päivi-

    VastaaPoista
  5. Ihan ehdottomasti tuo Taikina, se olisi juurikin sopivan kokoinen ja sille tulisi käyttöä! Olen vanhaa mustaa Marimekkoa kuljetellut mukani ja sekin on ihan ok, mutta tuo olis kyllä huippu! Eikä tuo sinun arpomasikaan hassumpi ole. Täytyykin vihjaista joulupukille tuosta Taikinasta :D, vaikka meidän talon pukki onkin sitä mieltä, että minulla on muka laukkuja tarpeeksi... Höh, niin kuin naisella nyt olisi joskus sellainen tilanne, että lähtöön kuin lähtöön löytyisi juuri se oikea laukku, ei ymmärrä mitään, sanon minä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta Taikina ja Nahkataikina on ihania molemmat! Nyt kannattaa kytätä tuleeko Nahkataikinaa lisää, siitä se -10% pois ja ilmainen postituskin yli satasen ostoksista :)

      Poista
  6. Ihanuuksia. Tuo Kivi on suosikkini. Kokeilen onneani lukijana kahdella arvalla.

    VastaaPoista
  7. Oi, onpa niitä tuotteita jo paljon! Tykkään Ilona-kauppakassista ja Hillevi- mikä kaunotar! Mukana arvonnassa ja minäkin miettisin vielä sitä väriä...

    VastaaPoista
  8. Mukaan arvontaan yhdellä :)
    Pikkulaukku Ida on kestosuosikkini!
    satu.kantoluoto@hotmail.com

    VastaaPoista
  9. Iibis on hieno, samoin Likka-mekko... Yhdellä mukana.

    VastaaPoista
  10. Mulla on Hertta-laukku ja tykkään siitä kovasti, joten vastaan Hertta :). En muuten tiennytkään, että heillä on myös nahkalaukkuja. Toi sun ruskea on aivan mahtava, sen voisin ostaa :)

    Yksi arpa.

    VastaaPoista
  11. Monta ihanaa laukkua, kaikki mustat kävisivät. Yhdellä mukana.
    karhuoja@gmail.com

    VastaaPoista
  12. Suosikkeja Nelson ja Amali! Tai oikeastaan kaikki pussukat ja laukut. Niissä vaan on sitä jotain. Ehkä vielä yhtään omista, joten nyt vaan toivotaan arpaonnea :)

    VastaaPoista
  13. Kaarina- reppu on kyllä mainio, samoin kuin Taikina- laukutkin! Ja aika monet muutkin laukut ja pussukat...
    Yhdellä arvalla mukana arvonnassa!
    merja.hamalainen@pp2.inet.fi

    VastaaPoista
  14. Hertta-laukku on niin soma, että siitä voisin kirjoittaa joulupukille toiveen. Mainio on Taikina-laukkukin, kätännölliseltä näyttää.
    Kahdella arvalla mukaan.

    VastaaPoista
  15. Lissu-pussukkalaukku on käytössä sekä armeijan makuipussista valmistettu pikkupussukkalaukku. Tykkään siutä napsahdusäönestä, kun laukun sulkee! Nahkainen Taikinalaukku on hieno. Näyttää nyt löytyvän vain kankaisena. Tuo sininen palkinto on soma kyllä!
    Arvalla mukana.

    VastaaPoista
  16. https://www.globehope.com/fi/products/penttinen-black.html
    Eli tuo Penttinen kapsahtaisi kaulaani mieluiten<3
    Otan osaa arvontaasi, hyvä palkinto ja asiaa:)

    VastaaPoista
  17. Globe hope on kyllä pullollaan kauniita tuotteita...Perinne-laukku on yksi lemppareistani.Peppi sukat on huikeat.Hilja-kassi olisi ihana arkikäyttöön ja Sillivalas-kaulakoru on hauska,Siinä vain muutama;)
    Kahdella mukana ihanassa arvonnassa!

    VastaaPoista
  18. Täältä tulee peukut kierrätykselle! Ja Globe Hopelle. Ihanaa, että on onnistunut luomaan tollasen brändin, joka ainakin mulle tulee ihan ekana mieleen, jos kierrätyslaukuista puhutaan.

    Ja onnea arvontaan kaikille osallistuville!

    VastaaPoista
  19. Pikkulaukku Iida pitseineen olis kyllä ihanan. Miksei toi taikinalaukkukin ja muutama muukii No jos nyt on pakko sanoa varmasti kyllä se Iidaan kallistuu. Mukana siis minäkin. T Riitta

    VastaaPoista
  20. Yhdellä arvalla mukaan arvontaan. Valinta oli vaikea sillä ihania oli vaikka kuinka. Lopulta kisan voitti käytönnöllisistä syistä johtuen harmaasävyinen Kivi. Tuollaista pikkulaukkua kun olen vailla ja nipsumekanismi pussukkaa kovin haaveilen. Pakari pikkulaukkukin täyttäisi hyvin myös tuon tarpeen jos sattuisi onnetar tässä asiassa suosimaan.

    VastaaPoista
  21. Musta Taikina on luottolaukkuni. Mieletön tilaihme! :) Muutenkin pidän Globe Hopen tuotteista kovasti. Yhdellä arvalla tavoittelen ihanaa palkintoa. piivoitto@gmail.com

    VastaaPoista
  22. Olen hulluna Globe Hope tuotteisiin. Suosikkini on Keto-kuosinen läppärilaukku, olen melko varma, että olen pienenä nukkunut teltassa samaa kuosia olevassa makuupussissa... Olen Keto-läppärilaukun onnellinen omistaja, kyseessä oli kaikkien aikojen kirppislöytö.
    Kahdella mukana Pakaria tavoittelemassa, linkitin blogini oikeaan sivupalkkiin.
    vuosikerta (at) live (piste) fi

    VastaaPoista
  23. Musta Ralli-laukku olisi upean tyylikäs ja jämäkkä. Juuri sellainen, mikä minuun iskee :)
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  24. Olen jotain puolisen vuotta sitten löytänyt tieni laadukkaille fb-kirppiksille ja nykyään ostan lähes kaikki vaatteeni niiltä...Tosin se on aika koukuttavaa, joten pari ostosta tulee tehtyä viikossa..jotkut vikaostoksia, mutta suurin osa onnistuneita. Kätevää...ei tarvitse juosta kaupoissa ja saa laatutavaraa edullisesti. Lisäksi hyvä mieli kierrätyksestä :) Myös "myyjät" hyötyvät ja pyörittävät vaate/kenkä- businesta tietäessään, että pääsevät hamaostoksista eroon kirppiksillä, win-win!

    VastaaPoista
  25. Iibis on ihana
    vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
  26. Vastaukset
    1. Tuo ei ihan riitä arvontaan, lukaisepa teksti uudestaan :)

      Poista
  27. Tradutio-laukku on just mun näkönnen, erikoinen ja ilmeikäs.

    VastaaPoista
  28. Suosikkini on tuo ihana Pakari-laukku :) Yhdellä arvalla mukana.
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  29. Penttinen musta Ruotsin armeijan laivastosäkki on suosikkini nykyisestä valikoimasta, vaikkei se tuossa muodossa näytä enää säkiltä vaan sopivan kokoiselta laukulta minun tarpeisiini. Mutta valitsisin tuon sinun laukkumallin Nahkataikina ja ruskeana ehdottomasti, jos tulee valikoimiin. Pitääpä seurailla.
    Kahdella arvalla mukaan, linkitys blogini oikeassa sivupalkissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nahkataikinat on ennakkotilattavissa, palasivat suvuille :) -ja pitäis toimia minunkin linkitys siihen.

      Poista
  30. Taikina laukku on lemppari ! aila.koskelo@gmail.com

    VastaaPoista
  31. Hyvä valinta arvontavoitoksi, tykkään! :)
    Olkakierto-läppärilaukun kirjoitin joulupukin listaan, sellaisen tarvisin ja on muuten tyylikäs.
    Yhdellä toivottavasti voitokkaalla arvalla tavoittelen Pakaria. :)

    VastaaPoista
  32. Mustaa sen pitää olla siis taikina.
    iidasanttu@luukku.com

    VastaaPoista
  33. Taikinat on kivoja ja aika moni muukin tuote ;) . Mukaan kivaan arvontaan yhdellä Pakaria tavoittelemaan.
    nelliina(@)yahoo.com

    VastaaPoista
  34. Yhdellä arvalla mukana :) Kiulu -nipsukukkarot näyttävät aivan ihanilta. Täytyy sanoa, että ihan hämmästyin siitä, kuinka paljon ihania tuotteita tuolta Globe Hopen sivuilta löytyi :)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  35. Ihastuin tuohon nahkatikinaan saman tien kun nyt näin tuon kuvasi! Joten sanotaan se. :)
    Yhdellä arvalla mukana. :)
    leevilotta at luukku.com

    VastaaPoista
  36. Nämä suloiset villsukat: https://www.globehope.com/fi/products/asusteet/juliet.html

    jolannian@gmail.com

    VastaaPoista
  37. Nahkataikina on ehdoton suosikkini - ja yllättäen ainaisen mustan sijasta ruskeana. Tuo Pakari- laukku olisi kiva voittaa, on hyvän näköinen ja myös sopivan niminen ;)
    anitta.pakari@luukku.com

    VastaaPoista
  38. Perinne käsilaukku viehättää minua. Kahdella arvalla mukana :)

    VastaaPoista
  39. Just toi sinisävyinen laukku iski suoraan sydämeeni olen siniharmaan ystävä joten mukana arvonnassa haluun olla

    VastaaPoista
  40. Nahkataikina, ihana... pakko saada. Pakari kyllä kolahti myös minuun. johannameller@gmail.com.
    Ihanaa joulunodotusta!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nyt kannattaa tilata, käyt alennus ja saat vielä ilmaisen postituksenkin!!!!

      Poista
  41. Taikina ja Härkönen ovat vaan niin hienoja ja käytännöllisiä. Tuossa Globe Hopen sivuilla käydessä huomasin, että huomenna (10.12.) on -40% joulutarjous, taidan mennä takaisin katselemaan verkkokauppaan. Yhdellä arvonnassa mukana.
    ahlfors(at)suomi24(piste)fi

    VastaaPoista
  42. Esim. Hertta-laukku miellyttää kovasti.
    t. mallukka
    marja-anneli@luukku.com

    VastaaPoista
  43. Turkoosi Lissu-laukku on aivan ihana :)
    riiti81( at )gmail.com

    VastaaPoista
  44. Arabia on minun suosikki, Sais tavarat pysymään järjestyksessä kolmiosaisen sisustan ansiosta. kaimaen1(at)luukku.com

    VastaaPoista
  45. HennaH
    Hillevi on suosikkini, paljon oli kyllä muitakin.

    henna.holappa1@luukku.com

    VastaaPoista
  46. Aikku10
    Pakari on minun tyyliini, joten valitsen sen.

    aiholapp(at)uusikaupunki.fi

    VastaaPoista
  47. Ralli ja Pakarilaukut ovat ehdottomat suosikkini..:)

    irmastiina@gmail.com

    VastaaPoista
  48. Nahktaikina mustana on minun suosikkini,mutta suosikkiini kuuuu myöskin Hillevi.Pajon kivoja tuotteita. Yhdellä arvalla mukana. pirjo-liisa.makela@pp.inet.fi

    VastaaPoista
  49. Olen haaveillut Härkösestä jo pitkään mutta nyt tilaa suosikin paikalla on kovaa vauhtia valloittamassa nahkataikina. Hienosti Globe Hope on pitänyt tuotteensa kiinnostavina ja erilaisista materiaaliratkaisuista huolimatta linjakkaana. Tykkään ihan hurjasti!
    Mukana siis suurella sydämellä ja parilla peukulla.
    flight(at)luukku(piste)com

    VastaaPoista
  50. Sade-korvikset on hienot! Mukana arvonnassa.

    VastaaPoista

  51. ******************** ARVONTA SULJETTU! ********************

    VastaaPoista

♥kiitos kiitos kiitos ♥