keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

kesÀ keskelle talvea?

😂
Toiveajattelua!!
Samaa harmaata, vuoroin on liukasta tai ihan helvetin liukasta.
Kumisaappaisiinkin tarvitsisi nastat kun veden alla jÀÀtÀÀ.
Juu, ketuttaa. Isosti. MinÀ en ole edelleenkÀÀn talvi-ihminen varsinkaan kun talvet on tÀtÀ mitÀ ne on.

KesÀ tuli kuitenkin sisÀlle, keittiöön.
Oltiin mĂ€nnĂ€lauantaina miniĂ€llĂ€ vĂ€hĂ€n maalaushommissa -systeri ja minĂ€-  ja siinĂ€ sitten jossain vĂ€lissĂ€ ihasteltiiin vanhimman rinsessan (8-vuotiaana) taidekoulussa tekemiĂ€ maalauksia.
Yksi pÀÀtyi tÀnne ja yksi suloinen pölleröinen systerille.

Keittiö oli just muuttenkin kokenut pientÀ siivousta seinÀn osalta, halusin pois pienen metallihyllyn ja rinsessojen kuville vÀhÀn toisenlaiset ei-niin-romattiset kehykset.



  
No, hylly vaihtui toisiin, rinsessojen kuvat sai mustat kehykset, mutta eivÀtpÀ enÀÀ kuitenkaan paikkaa seinÀltÀ. Niiden osalta tÀytyy pistÀÀ mietintÀmyssy vielÀ pÀÀhÀn.

TÀstÀhÀn sitÀ lÀhdettiin.
 Nuo "vuosikertaputelitkin" pÀÀsi pimeÀÀn nurkkaan hĂ€peĂ€mÀÀn, mitĂ€ ne tuossa nĂ€kösĂ€llĂ€ pölyttyi.

Hiihtolomaviikko tÀÀllÀ meidÀn huudeilla, rinsessat majoittautui muutamaksi pÀviÀksi mummulaan ja ehdittiin vielÀ nauttia viimeisistÀ pakkaskeleistÀkin kunnon jÀÀmÀessÀ -nyt siellÀ virtaakin vesipuro. Oli vauhtia ja naurua ja kunnon liukuja tyylillÀ jos toisellakin.




Katseltiin leffoja ja sarjoja, leikittiin ja piirrettiin, halittiin, pusittiin -ja siirrettiin vuosisadan flunssa ipanapipanoilta mummille. 😐 Olisin pĂ€rjĂ€nnyt ilmankin.   
Vaan opinpa sen, ettÀ aamusmoothieissa EI pidetÀ taukoja talvella!!
 

HeikÀÀ taas, tÀÀ menee takaisin sohvanpohjalle potemaan.
Onneksi on sentÀÀn muutama lukematon lehti...

16 kommenttia:

  1. MinÀ nautin PyhÀn talvesta. Mutta nyt minunkin puolestani kinokset saa hÀipyÀ ja kevÀttÀ pukata esiin. Kiitos. Ja ei, flunssat saa pysyÀ poissa. Kuulin muuten, ettÀ on tulossa (tai ON JO?) laki, ettÀ hoitsujen on PAKKO ottaa influenssarokote. Siis mitÀ? En luota niihin ollenkaan. KieltÀydyin kiivaasti rokotuksista lapsilleni ja itselleni silloin narkolepsiavuonna, Luojan kiitos. Ja samaa linjaa olen jatkanut siitÀ asti. En ole ikinÀ sairastanut influessaa. Ja nyt minun olisi muka PAKKO ottaa rokote, joka omien kokemuksieni perusteella tekee ihmisistÀ kipeitÀ ja ei ollenkaan suojannut influenssalta mm. tÀnÀ vuonna. Ihan hullua. Sinulle pikaista paranemista, tÀmÀ flunssa taisi tulla rokotteesta huolimatta:).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TÀmÀ flunssa taisi tulla kolmen viikon vitaaminittomuudesfa, luotan kuin vuoreen noihin kesÀn marjoihin! Alkoi vaan tulla korvista, kostautui heti. Likat on olleet mun kanssani sen seitsemÀt flunssat, ikinÀ ei ole tarttunut aikaisemmin! Nyt tarttui systeriinkin, siellÀkin tauti jyllÀÀ.
      Katselin just ikkunasta lÀhipuistoa, silkkaa vesilutakkoa kun maa alla on jÀÀssÀ -nyt jos/ kun iskee pakkaselle, niin luistinrata on valmis!

      MinĂ€ oin ihan jĂ€rkyttynyt myös tuosta influenssarokoteuutisesta, alkaa ihan oikeasti tuntua, ettĂ€ eletÀÀn sen sortin holhousvaltiossa, ettei pahemmasta vĂ€liĂ€. Moni hoitsu jo suunnittelee alanvaihtoa 😳
      (En muuten yhtÀÀn rokotetta ole ottanut minÀkÀÀn)

      Poista
  2. TsemppiÀ flunssaan ja loskapaskan kestÀmiseen :)
    Vikassa kuvassahan on selkeesti meidÀn Rontti! Ainakin sama"peura ajovaloissa" tapitus :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kuule vĂ€hĂ€n niinkuin yrittÀÀ olla teidĂ€n Rontti 😄 Jos tulee nĂ€könen, niin ajattelin tulla tuomaan hurmurille, hĂ€n on kuitenkin ominut "se on mun kissa"-tyyliin koko kisun 😉 Antaas katsoo mitĂ€ siitĂ€ tulee, jatkan kunhan silmĂ€t lakkaa lillumasra vedessĂ€ 😳

      Poista
    2. Jee, tunnistin! Niin on nĂ€köinen đŸ˜„đŸ‘đŸ»

      Poista
  3. Taiteellisuus periytyy selvÀsti. Upea taulu!
    MeillÀ kesti flunssa yli 6 viikkoa ja mulle jÀi siitÀ yskÀ. MÀkin jÀtin vitamiinit(hölmö) pois loppusyksystÀ ja jouluna iski flunssa. Surkee on kyllÀ ilma. Aurinko on nÀyttÀytynyt niin surkeen vÀhÀn. Onneksi amerikkalaiset lupaa meille aikaista ja lÀmmintÀ kevÀttÀ:)
    Voihan paremmin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NiinhĂ€n ne jutut vĂ€hĂ€n tuppaa periytymÀÀn, niin hyvĂ€t kuin pahatkin 😉
      Mutta lahjakkaita on likat ja onneksi tykkÀÀvÀtkin piirtÀÀ, mulla on jÀÀnyt turhan vÀhiin viime vuosi(kymmeninÀ)na.
      Kaks talvee vedin smoothieta menneen kesĂ€n marjoista joka aamu eikĂ€ flunssista tietoakaan, nyt vaan toivon ettei iske tĂ€mĂ€n kummempaa tautia, jos ÀÀni lĂ€hteer, niin se vie taas kuusi viikkoa 😳 -ja sit menee kyllĂ€ hermo huonoon kuntoon 😉

      Poista
  4. Kyll on kaunis piirrustus ja oiskohan tuo taito geeneissÀ. Itsekkin sain joulun aikaan sellaisen flunssan noilta tytöilt et ei oo ollut moista aikoihin ja parantumisiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kai se vĂ€hĂ€n geeneissĂ€ on, Ă€itinsĂ€ sanoo, ettei osaa piirtÀÀ edes tunnistettavaa tikku-ukkoa 😄
      Taas kerran taudin kourissa ihmettelee, ettĂ€ mitĂ€ ihmettĂ€ mun pÀÀ oikein on tĂ€ynnĂ€ 😳😉

      Poista
  5. TsemppiÀ toiselta flunssalaiselta sinne! Loma ja flunssa - justiinsa!
    Talvesta olen tismalleen samaa mieltÀ kanssasi - voisin jÀttÀÀ vÀliin.
    KesÀtaulu on ihana. Ottaisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kamala tauti, just kun luulee helpottavan, niin katinkontit, nokka tukossa uudestaan. Mutta mehĂ€n kestetÀÀn kuin naiset 😉
      Saas nÀhdÀ tuleeko se vuosi vielÀ, ettÀ todella voi jÀttÀÀ talven vÀliin...tÀÀ syö naista (ja selkÀÀ!)
      Kerron pikkutaiteilijalle, hĂ€n on mielissÀÀn 😊

      Poista
  6. Ihanat rinsessat!! MitÀköhÀn Hanna Sumari sanoisi lasten taiteesta seinÀllÀ? Ihan samaa kuin texti hÀrpÀkkeistÀkin! Mutta hÀÀ saa pittÀÀ mielipiteensÀ ihan omana vaivanaan..kyllÀ lasten taiteesta huokuu rakkaus ja ilo ja mummun suupieliin hymy!! Ihan niinkuin Àiteillekkin :)) Ja se kevÀt sais nyt tulla LIUKKAASTI!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin samaa mieltĂ€, sanokoon Hanna mitĂ€ sanoo 😄 -mĂ€ tosin kyllĂ€ katselen noita muksujen tekemiĂ€kin taiteiluja mieluummin kehystettynĂ€, sen verran esteetikko!
      Mun olis pakko lĂ€hteĂ€ ulos kaupoille flunssasta huolimatta, mutta ei sitten pĂ€tkÀÀkÀÀn huvittais tuohon keliin. Onneks sentÀÀn pĂ€ivĂ€ on sulattanut ison osan yön tuomasta jÀÀstĂ€. Hitto mikĂ€ talvi 😳

      Poista
  7. Taiteellisuusgeeni on selvÀsti periytynyt. Upea maalaus ja hieno sisustusinstallaatio. Pikaista paranemista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuosta kukkamaalauksesta mulla on ollut kuva kamerassa siitĂ€ asti kun se on tehty, eikös olekin selvĂ€ merkki siitĂ€, ettĂ€ tĂ€nne tarkoitettu 😉 -enkĂ€ tiennyt sitĂ€ saavani vielĂ€ silloin kun noita tauluhyllyjĂ€ asettelin.

      MeillĂ€ taitaa olla tuo raapustelugeeni aika tiukassa 😄

      Poista

♥kiitos kiitos kiitos ♥