torstai 22. lokakuuta 2015

Olgan puoti: MASAI

Nyt kaikki herkkähipiäiset pikkusielut voi sulkea silmänsä...mummu nimittäin manekeeraa.
Lupasin Olgalle, että otetaan taas kuvaussessio, yllättävän moni asiakas nimittäin on tullut ostoksille minun kuva mukanaan: haluan tuomoisen vaatteen.
(Ainahan ei toki onnistu just se vaate, koska mallistot vaihtuu ja jotkut kootkin nyt vain sattuu loppumaan aiemmin kuin toiset. Vaan Olga kyllä löytää sopivaa jollei omat silmät löydä!)
Että meitä "pyllyviä ja tissiviä" on muitakin  -ja mekin halutaan pukeutua muuhun kuin jätesäkkiin (ja ripotella tuhkaa päällemme) ja Olgalla se onnistuu. 
Ja kuten kuvista näkyy, niin ei ne kaikki yhtä ja samaa mallia pylleröä välttämäti pue, jotain toista pylleröä sitten taas paljon paremmin. Mallia kun on monenlaista. Ja niin on vaatettakin, onneksi.

Nämä on taas MASAIta, se on Olgan varmasti suosituin vaatemerkki. Kokoja löytyy joka lähtöön, eli ei tarvitse olla meikämummun mitoissa, löytyy pienenpienellekin, ja tissittömälle pyllyvälle ja päinvastoin. Kokeilemaan vaan! 
Ja kun meitä on eri mittaisiakin, niin monessa kuosissa löytyy mekkoa, pidempää tunikaa ja myös lyhyempää, varmasti joka mammalle just omanlaistaan.

Muitakin merkkejä löytyy ja paljon - ja tuntui siltä, että juuri nyt on kauppa uutta pullollaan!
Paljon jäi kuvaamatta ja sovittamatta, ei ollut turnauskestävyyttä enempää...ei vaan, ei tätäkään kivaa määräänsä enempää.
Ja kun olette pyörtymättä (toivottavasti) kuvaurakasta selvinneet, niin lopussa tulee vielä asiaan liittyvää tekstiä....

Että eikun kamera valmiiksi ja sitten mennään, ottakaa penkeistänne kiinni!
 Sekalaisessa järjestyksessä mennään, keskittykää -pliis- mekkoihin ja muihin, älkää meikäläiseen.
Kaikki vaatteet, olkoon sitten mekko tai tunika, on kuvattu leggareiden kanssa, ne vaan oli niin mukavat jalkaan, että en suostunut edelleenkään sukkahousuja laittamaan....sukista puhumattakaan.
Ei aina ollut edes kenkiä. Mutta on niitä kuvissa kuitenkin...
Meikäläinenkin alkaa ymmärtää pikkuisen kerrospukeutumisen päälle (paitsi kesällä, ei silloin pysty kykeneen, on kuuma), joskus kannattaa allit piilottaa (ja tatskatkin kenties?) - nyt meinasi tulla valinnanvaikeus kun jäin miettimään, että kumpi lähtee mukaan, tuo hauska musta liehuke (joissakin kuvissa) vaiko musta neuletakki. Huiveista ja minusta on jo, yllättävä kyllä, tullut kavereita -ihan kiitos Olgan!
Vielä kun oppisi käyttämään jotain korujakin, niitä löytyy puodista vaikka kuinka.
 Kuviin taisi eksyä peräti yksi ainoa kun oli jo sopivasti jossain henkarissa roikkumassa.

Mikäkö oli oma suosikki?
Tämä tässä alla: mustat legginsit, vihreäkukallinen mekko ja huivi sekä neuletakki, alle vielä florence jonka pitsit vilkkuu pikkuisen helman alta (mutta ei ole kuvissa vielä päällä)
Näissä lähdin kotiin, omat vaatteet meni kassiin.

 Nonnii, se osuus oli siinä!

Sitten seuraava:
13-15 marraskuuta on Tampereen Pirkkahallissa Suomen Kädentaidot-messutapahtuma,
monet oletettavasti ottavat suunnan sinne, joten miten on, kiinnostaisiko piipahtaa 
Olgan Puodissa lauantaina 14.11. klo 15 , siitä eteenpäin mitä nyt sitten aikaa meneekin...yksityistilaisuus blogini lukijoille. Ota vaikka kaveri mukaan. Ja rahapussi...
 Olgalla on mukava tapa tarjota jotain pientä naposteltavaa näissä yksityistilaisuuksissa 
ja takaan, että naurua piisaa! Ihan sama vaikkei entuudestaan tuntisi ketään porukasta, Olga saa kaikki olemaan kuin kotonaan.

Mukaan mahtuu kymmenkunta shoppailijaa, saa olla siis ihan blogin lukija, ei väliä, mutta toki olisi kiva saada vaikka muutama bloggarikin mukaan -ei se pieni juttu blogissa koskaan pahaa tee.
 Minä olen mukana menossa ja ihan varmasti kameran kanssa -vaan ketään ei pakoteta kuviin, saa kieltäytyä ja saa vaikka kasvonsa peittää jos siltä tuntuu :)

Jokunen on jo aiemmin ohimennen toiveensa ilmoittanut, että olis kiva Olgalla poiketa, nyt on erinomaisen mukava tilaisuus saada todella hyviä pukeutumisvinkkejä ja erinomaisen hyvää palvelua. Eikä sekään haittaa jos nyt joskus on aiemminkin piipahtanut.
(Ja jos kamalasti tunkua tulee, niin otetaan sitten toinenkin lauantai-iltapäivä käyttöön!)

Meilailepa ilmoittautumisesi: punatukanposti(at)gmail.com !

OLGAN PUOTI
Possijärvenkatu 1
Lieleahti, Tampere

 Tällaista tällä erää, seuraavalla taas jotain muuta.
CU! 

39 kommenttia:

  1. Wau, miten upeita tunikoita ja mekkoja!
    Ja tietty huippumalli!
    - päivi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Masain vatteet on erinomaisen kivoja ja mukavia....mallista mä en sano kyl mittää :)

      Poista
  2. Onpas ihania vatteita, eikä mallikaan ole hassumpi :). Tarttee kyllä lähteä tuonne Olgalle piipahtamaan! Voisin ilmoittautua tuohon lukijailtapäivään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva :)
      Laitapa mulle meiliä, niin saan pidettyä homman kasassa!!

      Poista
  3. Ompa todella hyvännäköisiä vaatteita. Katsoin juuri eilen että täältä tehdään retki sinne Kädentaitoihin. olisin lähtenyt, mutte olen muillamailla vierahilla silloin. Harmi, samalla olisi päässyt käymään tuolla puodissakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Messuja tulee ja messuja menee ja Olgallekin pääsee, mutta kun reissua pukkaa niin silloin on mentävä :D

      Poista
  4. Niin siitä tytöstä vaan tuli kuin tulikin mannekiini, oikeaan osunut ennustus :)
    Ihan hitokseen kivoja vaatteita Olgalla,toisiks alin kokonaisuus on oma suosikkini, noissa pilkuissa nyt vaan on jotain niin hyväntuulista joka muhun vetoaa :)
    Lämpimästi voi kyllä suositella Olgan puodissa vierailua, ihan jo pelkästään naisen itsensä takia, onko olemassakaan hauskempaa vaatekauppiasta, hieman epäilen ja ihan niinkuin sanoit, jokaiselle löytyy kyllä jotakin, jos ei itse löydä niin Olga kyllä aika lahjakkaasti osasi/osaa ne itsekutakin eniten "imartelevat" vaatteet valita, viimeistään ens kesän reissulla vierailu uusiksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe heh :D
      Tämä on vähän niin, että kun leikkiin on lähtenyt, niin leikin kestäköön! Ensi kesänähän kaikki on toisin, ekös vaan...
      Tuo toisiksi alin oli muuten loppusuoralla toisena vaihtoehtona, presiis sama malli kuin kukallisessa, mutta kun noi pilkut on joskus niin nähty...tuli aikoinaan vissiin kuitenkin se kiintiö täyteen, joten kukilla mennään :) (livenä nätimpi)

      Eikä varmasti olen hyväntuulisempaa kauppaa, ei varmasti!
      Ensi kesänä(kin) mennään!

      Poista
  5. No siinähän sitä oli mallipläjäystä kerrakseen <3. Hyvän valinnan teit! Joskin mun täytyy sanoa, että mun suosikkiasu on sama kuin Kirsillä. Se erottui jotenkin heti edukseen. Joskin tykkään myös sen yläpuolella oikealla olevasta pidemmästä vihreä-musta-raidallisesta mekosta. Ja siitä punamustasta pyllyville tarkoitetusta :): Näyttää kivalta. Ja yllättävääkin tavallaan, että sulle sopii niin hyvin toi kirkkaanpunainen, jota en ehkä ilman kuvia olis osannut kuvitella.

    Ja lukijalauantai kuulostaa kivalta kans. Toivottavasti saatte tuvan täyteen. Olgalle terkkuja ja Anulle (kommentista luin, että on lähdössä mukaan). Ja mahdollisille muille tutuille kans :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Punainen on aina sopinut mulle, mutta oli aika jolloin en saanut pukea mustaa päälleni missään muodossa (voiks kuvitella, allerginen mustalle!!) ja silloin kaapeissa oli paljon punaista. Ja joskus kymmenen vuotta sitten tuli pikainen punainen kausi ja silloin tuli yliannostus. Ei enää! Ei ainakaan vähään aikaan. Kävi samalla lailla kuin noille pilkuille, on tauhoitusaika niillä :D

      Toivottavasti tulee porukka kasaan, siinä olis niin hyvä ajankohta just ennen kaikkia joulupippaloita sun muita - mitä kaikkea nyt normaali-ihmisillä onkaan....

      Poista
  6. Heippa! Ihana juttu, 10 pistettä ja papukaijamerkki mallille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :)
      Täytyy aina välillä hämmästyttää immeisiä, että kuis se ny noin.... :D

      Poista
  7. Onpa ihania mekkoja ja mallikin on kaunis <3 Hyvän valinnan teit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omastakin mielestä hyvä valinta, päällä nytkin :)

      Poista
  8. Oho, mun nimi ei näköjään tullutkaan yläpuolella olevaan kommenttiin :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai, sinäkös se olit :D
      Vähän ihmettelin tuota "unknown"ia, että tuommoinenkin voi olla.

      Poista
  9. Ihana malli! <3
    Voisin tulla messujen jälkeen Olgalle jos porukkaan mahtuu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me oltais hyvä malliparivaljakko, pekka ja pätkä, ohukainen ja paksukainen. :D
      Tottamooses sä tulet silloin, olet niin paljosta nyt jäänyt väliin!

      Poista
    2. Tai sit muodokas ja se jolla 2 selkää :D Tai ihan vaan punapäät. :)

      Poista
  10. Iloinen hersyvä Olga ja kaunis malli. Hieno valikoima.

    VastaaPoista
  11. Kivoja vaatteita! Varmaan noista löytyisi sopivaa minullekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, ja kiitos esittelystä!

      Poista
    2. Ihan varmasti löytyis! Tuolla tuppaa ensikertalaisella tulemaan runsaudenpula, onneksi on apua lähellä :)

      Poista
  12. Yhtään ei tarvinnut ottaa tuolista tai mistään kiinni, koska oli niin hyviä, luonnollisia poseerauksia ja hyvin sinulle istuvia asukokonaisuuksia. Mukana muutama sinulle ERITTÄIN hyvin sopiva asu. Johanna vei sanat suustani, olen samaa mieltä, että tämä vaaleanpunainen härpäke sopi sinulle aivan loistavasti. Jotenkin se sopi juuri värinsä puolesta tukan sävysi kanssa jännällä tavalla yksiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Istuit sitten tarpeeksi tukevasti :D
      Niinhän se menee, että kun ei ole vaateripustimen mitoissa, niin aina joku sopii paremmin ja joku huonommin - ja hyviä nauruja piisasi puodissa visiteeranneiden asiakkaiden kanssa! Ja tuo härpäke oli sellainen, jonka värisopivuutta hämmästelin itsekin, ei heti tulisi mieleen, että vaaleanpunainen oranssin tukan kanssa...

      Poista
  13. Hah, olipa hauska vaate tuo pyllyvä punamusta... Ja vaaleanpunaisen härpäkkeen alla oleva helma oli aivan herkku...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli hauska nimenomaan tuossa väriyhdistelmässä! Ja mustasta ajattelin heti, että tässä olis ihan sun vaate :D

      Poista
  14. No jopas on monta kaunista asua löytynyt ! Mallin oma valinta täys kymppi :) Harmittavan vähän Tampereella tulee käytyä, mutta täytyypä pitää mielessä tuo kauppa. Iloista viikonloppua sinulle ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kuule kuin teeveeshopissa:eikä siinä vielä kaikki :D

      Poista
  15. VAU. MIKÄ MALLI JA MITÄ VAATTEITA. ps. paljonko toi vihreäkukkainen mekko maksoi, tekis pienituloisen eläkeläisen mieli. Viikonloppuja t Riitta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuule Riitta, sä pistät itses johonkin kulkuneuvoon ja tulet 14pv mukaan! Olgalla tuppaa olemaan hinnat kohillaan näissä esittelyissä ja aina alerekeissäkin reilusti valokoimaa!
      Rehellisesti sanottuna en muista tuon hintaa! Puljasin niin monen vaatteen kanssa, että väkisinkin ne karkaa päästä. Pääsetkö mukaan :)

      Poista
  16. Osta itsellesi myös tuo harmaa-mustakokonaisuus. Sattuisi enemmän kuin hyvin sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Matti nykäs kukkaron nyörit kireelle, just nyt ei ostella mitään :D
      Tai no, aina jotain, mutta nyt on ihania Masaita jo kaappi pullollaan, että ei kun käyttämään vaan niitä!

      Poista
  17. tulikohan minun sähköpostini perille ? todella upeita asuja,minusta nuo puna-mustatkin sopii sinulle oikein passelisti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kun mainitsit, oli jostain syystä mennyt roskapostiin, noukin just sieltä!!
      Minä lisään sinut porukkaan, tervetuloa :D

      Poista
  18. Hyvinhän tuo näyttää poseeraaminen sujuvan sinulta - ja vaatteethan ovat vallan ihania!
    Aika monta omaankin vaatekaappiin sopivaa asua tuosta kavalkaadista löysin;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskotko, että sen jälkeen kun reilu vuosi sitten esimmäisen kerran vierailin Olgalla en ole muualta ostanut yhtään vaatetta. Ja kummasti kaapista on kulkeutunut keräyslaatikkoihin tavaraa :)

      Poista

♥kiitos kiitos kiitos ♥